Concurs organizat de Manuel Kermany

I.CONCURSUL

Concursul “Miss Plaja 2012”, organizat de Manuel Kermany, este un concurs de frumusete ce ofera posibilitatea tinerelor concurente de a se afirma in lumea showbiz-ului. “Miss Plaja 2015” este un concurs estival, ce se desfasoara pe parcursul a 5 editii, desemnandu-se in fiecare dintre acestea cate 10 castigatoare, care vor intra direct in semifinala: Miss Bronzata, Miss Eleganta, Miss Telegenica, Miss Simpatica, Miss Sexy, Miss Fitze, Miss Plaja locul 1, 2 si 3. De asemenea, se va desemna cate un premiu de miss in fiecare editie a concursului, care va purta numele locatiei unde vor fi cazate fetele. Toate concurentele participante la concurs, vor beneficia de cazare, masa, piscina, sala de fitness etc., oferite de sponsor. Acestea sunt asigurate pe perioada concursului. Toate castigatoarele unei editii vor beneficia de un book profesionist asigurat de sponsor, Luna di Miele.

II.SEMIFINALA

Toate concurentele participante la concurs, vor beneficia de cazare, masa, piscina, sala de fitness etc., oferite de sponsor. Acestea sunt asigurate pe perioada concursului. Toate semifinalistele castigatoare beneficiaza de un premiu oferit de sponsor, care variaza in fiecare an. Semifinalistele castigatoare vor merge in Finala.

III. FINALA

Toate concurentele participante la concurs, vor beneficia de cazare, masa, piscina, sala de fitness etc., oferite de sponsor. Acestea sunt asigurate pe perioada concursului . In ultima etapa a concursului “Miss Plaja 2015”, vor fi desemnate cele treisprezece castigatoare: Miss Bronzata, Miss Eleganta, Miss Telegenica, 2 premii Miss Simpatica, Miss Vacanta, Miss Popularitate, Miss Summer, Miss Fitze si Miss Plaja locul 1, 2 si 3. Acestea vor primii cate un premiu constand intr-un calendar oferit de Luna Di Miele. Castigatoarele premiilor speciale: Miss Bronzata, Miss Eleganta, Miss Telegenica, 2 premii Miss Simpatica, Miss Vacanta, Miss Popularitate, Miss Summer, Miss Fitze vor beneficia de un contract de 200 Euro iar castigatoarele premiilor Miss Plaja locul 1, 2 si 3. vor beneficia de un contract care variaza in functie de locul castigat:

1. Miss Plaja locul I – 2000 Euro

2. Miss Plaja locul II – 1000 Euro

3. Miss Plaja locul III – 800 Euro

 

Premiile mai sus mentionate reprezinta contravaloarea contractului incheiat cu agentia, Luna din Miele. Prezentarea castigatoarei la agentia Luna di Miele, se va face in termen de 60 de zile de la castigarea premiului, in vederea incheierii contractului pe o perioada de 1 an. Contractul consta in valorificarea premiului in urma activitatii castigatoarei, aceasta avand obligatia de a se prezenta la solicitatrea agentiei pentru diferite activitati in Show Bizz. Daca in termen de 60 de zile, castigatoarea nu se va prezenta la sediul agentiei Luna di Miele pentru inchierea contractului, va pierde beneficiile premiului castigat.
Contract de agenturare Luna di Miele (descarca aici)

Conditii de participare

– participantele trebuie sa respecte regulamentul de ordine interioara al hotelului (descarca aici)
– participantele trebuie sa respecte regulamentul concursului (descarca aici)
– participantele sub 18 ani vor avea nevoie de acordul parintilor prin semnarea unei declaratii pentru minore (descarca aici)

 

Organizatorul nu raspunde de premiu!

2000
Miss Plaja Locul I
1000
Miss Plaja Locul II
800
Miss Plaja Locul III